Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Troldeunger.com

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Troldeunger.
Dokumentation og vejledning. Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Troldeunger.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Troldeunger side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Troldeunger anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post danmark eller GLS. Leveringstid er 4-5 dage efter modtagelse af betaling

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt af Troldeunger overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Troldeunger, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Troldeunger.com.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort eller bankoverførsel. Alle priser i Troldeunger – på web-adressen www.Troldeunger.com – er inkl. moms.

Fortrydelsesret
Troldeunger yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.